Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
102. Om ultraprocessad mat och vad det gör med oss. Med Ann Fernholm.
Preview
0:00
Current time: 0:00 / Total time: -5:50
-5:50

102. Om ultraprocessad mat och vad det gör med oss. Med Ann Fernholm.

Vi äter mer än någonsin men får i oss mindre än tidigare. Ja, ungefär så kan man beskriva svenskarnas matvanor nuförtiden. Samtidigt som vi debatterar hur många ägg man kan äta varje dag eller hur farligt potatis är för oss glömmer vi bort att prata om hur vår mat förändrats de senaste decennierna. Alltså inte bara i termer av fetthalter och sockerhalte…

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Vad Vi Vet. to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
Öka din allmänbildning när Per Grankvist intervjuar en intressant gäst som ger perspektiv på ett ständigt aktuellt ämne. Är utbrändhet bara en kvinnosjukdom? Varför är kriminaliteten högre i utsatta områden? Vilka läxläsningsmetoder fungerar egentligen? Vilka är de vanligaste sexmyterna? Varför hatar så många miljörörelsen? Lyssna så förstår du varför podden blivit en av Sveriges populäraste vetenskapspoddar.
Lås upp hela avsnitt och få full tillgång till alla Vad Vi Vets poddar på http://vadvivet.se/lyssnamer